Biodermal

ZON EN DE HUID

De zon heeft een positieve invloed op ons humeur en ons lichaam. De huid kan echter niet onbeperkt blootgesteld worden aan de zon. Een juiste zonbescherming met zowel een UVA en UVB beschermingsfactor is een absolute must bij langdurige blootstelling aan de zon.

INVLOED VAN ZON OP JE HUID

Zonlicht geeft energie, verbetert de doorbloeding van je huid en stimuleert de aanmaak van vitamine D. Daarnaast zorgt een mooie, gebruinde huid ervoor dat je lekkerder in je vel zit. De huid kan echter niet onbeperkt blootgesteld worden aan de zon. Langdurige blootstelling kan leiden tot uitdroging van de huid, zonnebrand en kan leiden tot serieuze huidschade. Daarnaast is zonnestraling de belangrijkste veroorzaker van huidveroudering. Het is daarom belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met de zon en je huid.

Biodermal is een Nederlands merk dat ruim 40 jaar actief is met de ontwikkeling en verbetering van huidverzorgingsproducten. Biodermal is in 1975 ontstaan vanuit de behoefte om verzorgingsproducten te ontwikkelen die kleine huidproblemen oplossen. Kennis van de biologische processen van de huid werd als vertrekpunt gekozen. Alle producten van Biodermal zijn proefdiervrij. Daarnaast doen we er bij Biodermal alles aan om de producten zo veilig mogelijk te maken.
Bij de keuze van de grondstoffen besteden we de grootste zorg aan het minimaliseren van de kans op huidirritaties of allergieën. Al onze producten zijn daarom dermatologisch getest op huidtolerantie. Heb je wel eens last van een allergische reactie? Probeer een product dan eerst uit aan de binnenzijde van je onderarm. Zo kun je controleren of er een reactie optreedt. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, stop dan het gebruik van het product en raadpleeg je huisarts of een dermatoloog.

 
Pagina 1 van 1
 
Pagina 1 van 1